Rådgivning

Interim: Salg, Eksport, Ledelse, Advisory Board medlemmer. Bestyrelsesarbejde mm.

Vil du udvide, starte op, ny-organisere, omstrukturere, eller ønsker du nye værktøjer til vækst.

RightOne kan tilbyde dig støtte og support til dette.

RightOne tilbyder også at styrke din styrke din organisation og sikre at du kan opretholde din forretning hvis en medarbejder stopper i din virksomhed. Det skaber altid et vakuum, når en medarbejder forlader virksomheden.

RightOne tilbyde at hjælpe med en løsning der umiddelbart kan tage over når du står i den situation, RightOne har konsulenter der kender dit marked, og formentlig også dine produkter, vi bruger nemlig kun folk fra branchen ……. Eller hvis du blot mener at jeres salgs afdeling trænger til en saltvandsindsprøjtning, ofte er nye øjne det der skal til for at få brudt nogle rutiner der dræner for energi….

Har du tanker om at starte en eksport op, eller måske et ønske om at afprøve om det er en mulighed for jeres virksomhed, har vi også den viden og de “muskler” der skal til for at få det sat i system og på skinner. Ligeledes har vi mulighed for at guide og gå forrest til din forretning er oppe og køre og til du mener at det er tid enten at fastansætte en eksportsælger, eller hvad du nu finder er det rigtige i din virksomhed.

Ledelse, hvad enten det er i det daglige arbejde du mangler hjælp, eller måske lidt nye øjne i et Advisory Board eller din bestyrelse, eller måske en kombination af disse muligheder ?

Sammen med vores samarbejdspartnere, der alle har en lang erfaring fra et erhvervsliv som enten Adm. Direktør, Salgsdirektør, Eksportchef, Ejer af virksomheder, eller Rutineret bestyrelsesmedlem fra tilsvarende virksomheder,  kan vi tilbyde en gennemgang af dit din virksomhed og at optimere på salget og sikre flere ordre i forretningen. Valget er dit, vi er klar til en snak om mulighederne. Vi er kun en opringning væk…

Ring for yderligere information