Rekruttering af Ledere & Specialister til EL, Tekniq, Ingeniør, & Maskinmester branchen.

Samarbejde

Rekruttering behøver ikke koste en formue

Vi tilbyder en seriøs fast pris for at løse din opgave. Når vi rekrutterer til el-branchen kan vi benytte det meget store kendskab og netværk vi har i den branche til at få de bedste kandidater til dig, men også gøre brug af vores database, hvor rigtig mange aktører er interesserede i at optræde.
Det betyder at vejen fra indgåelse af ordre til du har den rigtige kandidat ikke er unødig lang, og dermed ikke unødig dyr.

Aftalen

Sammen udfærdiger vi den jobprofil, der danner baggrund for søgningen.
Du bestemmer, om det skal være en åben søgning med opslag på diverse medier – Selection – eller der er behov for en mere diskret løsning hvor der diskret rettes henvendelse til egnede kandidater der ikke umiddelbart selv er søgende – Search.

Kandidatgaranti

Vi tilbyder i pakken en kandidatgaranti.
Den betyder at du vil blive tilbudt en ny kandidat “gratis”, hvis der ikke er sammenhænge med den kandidat RightOne har anbefalet, og de opgaver m.m. der er indeholdt i jobbet. Som standard er garantien dækkende for de første 3 måneder, men der er mulighed for op til 2 års garanti – markedets bedste – efter nærmere aftale.

Vi lever af tilfredse kunder der vil bruge os igen, og som vil fortælle den gode historie om os til andre.

 

Person Profil Analyse

Som certificerede superbrugere i DISC og NEO-PI personlighedstest kan vi tilbyde at lade dine slut kandidater gennemgå en PPA eller en NEO-PI test, der vil kunne sikre at du træffer det rigtige valg af ny medarbejder.